Graag zouden we u willen vragen om een enquête in te vullen voor het project “Expertise in kaart”. Het doel van het project is om te kijken hoe de zorg rondom zeldzame aandoeningen georganiseerd is vanuit het perspectief van de patiënt. Penvoerder van het project is de vereniging voor Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). 

Met het project maken we een kenniskaart, waarop patiënten en zorgverleners kunnen zien welke kennis waar aanwezig is. Een kenniskaart maken we in 3 stappen:

1. Online enquête om het patiëntenperspectief te bepalen
2. In gesprek gaan met experts op het gebied van de ziekte
3. Ontwikkelen van een kenniskaart
 
De kenniskaarten die al gemaakt zijn, zijn te vinden op www.expertiseinkaart.nl.
 
We hebben uw hulp nodig om voor ARM een kenniskaart te maken. Uw bijdrage is belangrijk voor zowel huidige patiënten als toekomstige patiënten. Wij zouden u daarom willen vragen om de online enquête in te vullen over uw ervaringen in de zorg. De enquête kunt u bereiken via de volgende link:

Enquête Expertise in kaart

Wanneer meerdere gezinsleden dezelfde aandoening hebben, kunt u de enquête per persoon invullen.

Het invullen van de enquête is anoniem en kost ongeveer 10-15 minuten. Zou u de enquête voor 04-04-2017 willen invullen? Alvast heel erg bedankt!

Eventuele vragen kunt u stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..