Laden Evenementen

Leden Contact Weekend


« Alle Evenementen

6 april 2024 - 7 april 2024

Op 6-7 april 2024 is na een aantal jaren afwezigheid eindelijk weer het LedenContactWeekend van de Vereniging Anusatresie. In het StayOkay Arnhem wordt een weekend vol informatie, uitwisseling en gezelligheid georganiseerd. Alle leden zijn van harte uitgenodigd. Het hele gezin is welkom!

Voor de kinderen is er een leuk kinderprogramma. Ook aan de jongeren hebben wij gedacht: zij hebben ook hun eigen programma vol erkenning, plezier en gezelligheid.

Tijdens de algemene ledenvergadering wordt u bijgepraat over alles wat de vereniging het afgelopen jaar heeft ondernomen en kijken we vooruit naar het komend jaar.

We hopen jullie allemaal weer te zien. De zaterdagavond is bij uitstek het moment om elkaar beter te leren kennen in een gezellige, informele setting. Het is natuurlijk ook mogelijk alleen de zaterdag of zondag te komen.

Het programma staat vanaf maart op onze website. Ook dit keer verwachten we weer een kleine eigen bijdrage. Is dit een belemmering? Laat het ons weten via lcw@anusatresie.nl.

Met vriendelijke groet, Het LCW comité.

 

Gegevens

Begin:
6 april 2024
Einde:
7 april 2024