Laden Evenementen

Kidsday 2022


« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 september 2022

Dit jaar wordt met de Kidsday de Orchideeënhoeve in Luttelgeest bezocht. Een werelds dagje uit! Want, wat is er te doen? Niet alleen orchideeën… In de Orchideeën Hoeve is ook de grootste vlindertuin van Europa en kan je lekker spelen.

Wat is er te beleven

Tijdens de Jungleshow maak je kennis met echte junglegriezels! De ranger vertelt jullie alle leuke weetjes over meterslange slangen en harige vogelspinnen. Spannend… maar ook heel leerzaam!

In het Amazone Regenwoud wonen allerlei aapjes die vrij in het park leven. Of je kan spelen en ontdekken in de Vlinder Vallei. De kinderen kunnen heerlijk ronddwalen tussen 2.000 tropische vlinders. Met een speurtocht in de hand kunnen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maak je kennis met allerlei dieren en planten. Zijn de ravotters gek op avontuur en niet bang voor natte voeten? Dan kunnen ze een sprintje trekken naar het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs! Een geheel overdekte speeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor avontuur, spanning en sensatie!

Trek daarom laarzen aan en neem droge kleren mee!

Programma

9.45 ontvangst met koffie, thee en limonade met wat lekkers

10.30 jungle show.

11.00 rondwandeling/speurtocht/spelen

12.30 lunch

13.30 rondwandeling/speurtocht/spelen

15.00 afsluiting met wat lekkers

 

Wil je meer weten of je aanmelden, stuur een mail naar: kidsday@anusatresie.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2022