Agenda

Jongerenweekend 2019
Van Vrijdag, 28 Juni 2019 -  18:00
Tot Zondag, 30 Juni 2019 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit jaar organiseren wij voor de jongeren van 14 t/m 26 jaar van de verenigingen Ziekte van Hirschsprung en Anusatresie weer een super gezellig kamp.

Het kamp is op 28,29 en 30 juni. Dit jaar gaan we naar Zeilschool Neptunus Idskenhuizen (Friesland).

Overdag doen we verschillende leuke activiteiten en in de avond zitten we gezellig rond het kampvuur. We hopen dat onze jongere leden ook kennis willen maken met het fantastische kamp!

Vrijdag komt iedereen rond het avondeten aan bij het kamp. Dan heb je de tijd om je spullen een plekje te geven en gaan we met z’n allen genieten van een lekkere maaltijd. ‘s Avonds is het tijd voor een gezellige kennismaking en leuke spelletjes.

Zaterdag gaan we met zijn allen op de wateren van Friesland een zeilclinic doen, we wisselen tussen Valk & Laser Pico. In een Valk zit je met meerdere personen en in een Laser Pico zit je met twee personen. Na een heerlijke lunch wisselen we van boten.

Zondag gaan we nog gezellig met ze allen in een motervlet varen. Na de leuke tocht gaan we afsluiten met een lunch, en dan is het weer tijd om je spullen bij elkaar te zoeken en afscheid van elkaar te nemen. Hopelijk geniet je tijdens terugweg van een geslaagd weekend!

Heb je het gelezen en denk je nu: dit is echt iets voor mij! Geef je dan snel op voor 26 mei! Vind je een heel weekend toch een beetje te lang, dan is het ook mogelijk om vrijdag t/m zaterdagavond te komen.

Voor dit weekend vragen we een eigen bijdrage van € 30,- of € 20,- (half weekend).
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekening van de Vereniging Anusatresie:
rekeningnummer: NL39 INGB 0005 1604 94 t.n.v. Vereniging Anusatresie te Huizen onder vermelding van "Jongerenweekend 2019".

Je kunt je hier online aanmelden.

 Je mag ook het invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging.

Twee weken voor het kamp krijgen jullie nog een brief met extra informatie over het kamp, zoals wat je mee moet nemen en de adresgegevens.

Vragen? Joyce: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Shabeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van Thialde, Eva, Joyce, Lyan en Shabeer

 

Locatie Idskenhuizen (Friesland)