Agenda

LCW 2019
Van Zaterdag, 06 April 2019 -  08:00
Tot Zondag, 07 April 2019 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden Contact Weekend Vereniging Anusatresie

Op 6-7 april 2019 is weer het jaarlijkse LedenContactWeekend van de Vereniging Anusatresie. In het StayOkay Arnhem wordt weer een weekend vol informatie, uitwisseling en gezelligheid georganiseerd. Alle leden zijn van harte uitgenodigd. Broertjes en zusjes mogen mee! Voor de kinderen is er een leuk kinderprogramma. Dit jaar ziet het er iets anders uit. Met een ander team en andere activiteiten. De pubers hebben hun eigen programma. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt u bijgepraat over alles wat de vereniging dit jaar weer heeft ondernomen.

Iederen is zaterdag welkom vanaf 9.00 uur. Om 10.15 uur start het programma met het verhaal van een volwassen ARM patiënt. Na de koffiepauze volgt de Algemene Ledenvergadering. De agenda en bijbehorende stukken ontvangt u een week van te voren. In de middag volgen verschillende informatieve bijeenkomsten, verzorgd door zorgprofessionals. Drs. Nynke Nijman (psycholoog en seksuoloog) komt met volwassen patiënten praten over seksualiteit. Verpleegkundig specialist Irene Schokker (Erasmus MC, Rotterdam) doet dit zelfde met de ouders. Verpleegkundig specialist Helma Dautzenberg (Erasmus MC, Rotterdam) geeft een workshop over spoelen en stoma’s. Na de pauze zijn er lezingen en workshops, verzorgd door Nynke Nijman, Irene Schokker en ervaringsdeskundige Michel Haanen, zowel voor ouders als volwassen patiënten. ‘s Avonds staat er een leuke Pubquiz op het programma!

Zondag komt anesthesieverpleegkundige Ezra Landman (Maastricht UMC+) vertellen over zijn vakgebied. Kinderchirurg Marieke Witvliet (UMC Utrecht) houdt een lezing over VACTER-L. Naast deze informatieve sessies zijn er ook momenten waar we met elkaar in gesprek gaan. Er is een interactieve wandeling voor wie de benen wil strekken.

Het weekend begint zaterdag om 10:00 en is zondag om 17:00 afgelopen.
Er is ook een mogelijkheid dat je alleen op zaterdag of zondag komt.

De kosten voor het gehele weekend is 25 euro per persoon en 10 euro voor kinderen tot en met 18 jaar. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.
Het dagtarief voor zaterdag is voor volwassenen 15 euro en 7,50 euro voor kinderen tot en met 18 jaar.
Het dagtarief voor zondag is 7,50 euro voor de volwassenen en gratis voor de kinderen.
Voor daggasten die zaterdag en zondag komen (zonder overnachting) zijn de kosten 22,50 euro en 7,50 euro voor kinderen tot en met 18 jaar.
Wij streven ernaar ieder gezin/persoon een eigen kamer te geven. Dit is de afgelopen jaren altijd gelukt.
De maaltijden zijn inbegrepen, voor drankjes bij de bar krijgt u muntjes. Dit geldt voor de zaterdagavond. 
Wij hopen u te mogen ontvangen op 6 en of 7 april
 
Programma
 

Aanmeldingen
Wanneer je je wilt aanmelden voor het LCW kun je dat via deze link doen.

En vragen kunnen gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meewerken als vrijwilliger tijdens en/of voorafgaand aan het weekend? Meld je dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. LCW2019.

 

Locatie StayOkay; Arnhem