Agenda

VA Zomerkamp 18 - 26 jaar
Van Zaterdag, 02 Juni 2018 -  11:30
Tot Zondag, 03 Juni 2018 - 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar gaan we weer met de Vereniging Ziekte van Hirschsprung en Vereniging van Anusatresie op kamp.Dit jaar hebben we het een beetje anders georganiseerd, zodat meer leden een leuk weekend kunnen hebben.
 
Wat houdt het in? We hebben besloten om de leeftijden op te splitsen in 14 t/m 17 jaar en 18 t/m 26 jaar. Hoe gaat het programma er voor jou uit zien:

  • Zaterdagochtend word je om 11.30 uur verwacht bij de groepsaccommodatie. Dan lunchen we eerst samen met de jongere groep en gaan we in de middag op expeditie
  • Zaterdag avond gaan we met zijn allen genieten van een heerlijke BBQ, waarna de jongere groep weer richting huis gaat. Wij gaan dan verder met het avondprogramma.
  • Zondag ochtend gaan we eens iets heel anders doen, namelijk iets met bamboestokken.
  • Zondag middag sluiten we het weekend rond 15.00 uur af.

Ben je enthousiast geworden en wil je verzekerd zijn van een fantastisch weekend? Geef je dan snel op door je aan te melden. Voor het weekend vragen we wel een eigen bijdrage van € 20,- p.p.

Je kunt je hier online aanmelden.
 
Als je verder nog vragen heb dan kun je mailen naar Joyce, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Ongeveer 2 weken voor het kamp ontvangen jullie nog een brief per email met aanvullende informatie over het kamp en wat je allemaal mee moet nemen.  
 
P.S. Geef ook je meest recente emailadres aan ons door, zodat we je op de hoogte kunnen houden van het kamp en andere informatie.  
 
Groetjes van de jongerenwerkgroep, Eva, Thialde, Lyan, Linda, Cathelijne, Shabeer en Joyce.

Locatie Markant Outdoor in Braamt