Agenda

VA Zomerkamp 14 - 17 jaar
Van Vrijdag, 01 Juni 2018 -  17:30
Tot Zaterdag, 02 Juni 2018 - 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar gaan we weer met de Vereniging Ziekte van Hirschsprung en Vereniging van Anusatresie op kamp.Dit jaar hebben we het een beetje anders georganiseerd, zodat meer leden een leuk weekend kunnen hebben.
 
Wat houdt het in? We hebben besloten om de leeftijden op te splitsen in 14 t/m 17 jaar en 18 t/m 26 jaar. Hoe gaat het programma er voor jou uit zien:

  • Vrijdagmiddag word je rond 17.30 uur verwacht bij de groepsaccommodatie. Als iedereen zijn spullen een plekje heeft gegeten gaan we gezellig met elkaar eten.
  • Zaterdag ochtend hebben we een hele toffe activiteit op en in het water, namelijk waterskiën.
  • Zaterdag middag sluit de andere groep ook bij ons aan en gaan we na de lunch op expeditie.
  • Zaterdag avond sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ en daarna zit het kamp er al weer op voor de jongere groep. Dit zal rond 21.00 uur zijn. Wij gaan dan verder met de oudere groep.

Ben je enthousiast geworden en wil je verzekerd zijn van een fantastisch weekend? Geef je dan snel op door je aan te melden. Voor het weekend vragen we wel een eigen bijdrage van € 20,- p.p.

Je kunt je hier online aanmelden.
 
Als je verder nog vragen heb dan kun je mailen naar Joyce, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Ongeveer 2 weken voor het kamp ontvangen jullie nog een brief per email met aanvullende informatie over het kamp en wat je allemaal mee moet nemen.  
 
P.S. Geef ook je meest recente emailadres aan ons door, zodat we je op de hoogte kunnen houden van het kamp en andere informatie.  
 
Groetjes van de jongerenwerkgroep, Eva, Thialde, Lyan, Linda, Cathelijne, Shabeer en Joyce.

 

Locatie Markant Outdoor in Braamt