Agenda

Jongerenweekend 2017
Van Vrijdag, 16 Juni 2017 -  18:00
Tot Zondag, 18 Juni 2017 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hey,

Dit jaar organiseren wij voor de jongeren van 14 tot 20 jaar van de vereniging Anusatresie en Ziekte van Hirschsprung weer een super gezellig kamp. We hopen dat onze jongere leden ook kennis willen maken met het fantastische kamp! Het weekend vindt dit jaar plaats op 16,17 & 18 juni. Ben je al eens vaker mee geweest met kamp of een jongerendag? Dan weet je dat het altijd erg gezellig is! Dit weekend staat in het teken van kennismaking, gezelligheid en natuurlijk actief bezig zijn.

Dit jaar gaan we naar 25 Graden Noord in Drouwenerveen (Drenthe). Overdag doen we verschillende leuke activiteiten en 's avonds slapen we gezellig op grote slaapzalen.

Hier alvast een voorproefje voor het weekend
Vrijdag komt iedereen rond het avond eten aan bij het kamp. Dan heb je de tijd om je spullen een plekje te geven en gaan we met z’n allen genieten van een lekkere maaltijd. ‘s Avonds is het tijd voor een gezellige kennismaking en leuke spelletjes. 
 
Zaterdag gaan we onder andere buiten spellen doen en het ouderwetse Sterrenslag. Daarna kun je lekker even uitrusten en je opfrissen, want in de avond kunnen we genieten van een heerlijke BBQ! 
 
Zondagochtend is er nog een kleine activiteit. We gaan ons nog één keer actief inzetten voor het boogschieten en klimmen. Na de lunch is het tijd om de spullen weer bij elkaar te zoeken en afscheid van elkaar te nemen. Hopelijk geniet je op de terug weg van een geslaagd weekend! 
 
Heb je het gelezen en denk je nu: dit is echt iets voor mij! Geef je dan snel op voor 26 mei!

Eigen bijdrage
Voor dit weekend vragen we een eigen bijdrage van € 30,-.
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekening van de Vereniging Anusatresie:
rekeningnummer: NL39 INGB 0005 1604 94 t.n.v. Vereniging Anusatresie te Huizen onder vermelding van "Jongerenweekend 2015".

Je kunt je hier online aanmelden.

Na aanmelding, krijg je een bevestiging.

Je mag ook het invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiterlijk twee weken voor het weekend ontvang je nog extra informatie van ons met o.a. dingen die je mee moet nemen en de adresgegevens.

Voor verdere vragen en inlichtingen kun je contact op nemen met Joyce: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van de jongerenwerkgroep,
Thialde, Cathelijne, Joyce, Linda en Shabeer

 

Locatie Drouwenerveen, Denthe